Locatie Oss Stage

Stage

Projectweek 2017

De meivakantie ligt alweer ver achter ons, we hebben de IVIO-examens afgerond en we zijn begonnen aan alweer de laatste periode van dit schooljaar! In april hebben wij een projectweek gehad, in die week hebben wij diverse bedrijven bezocht. Klik hieronder en lees over een aantal leuke ervaringen, natuurlijk met foto’s!

Lees meer
Stage

Onze lessen

Diversiteit aanbrengen in onze lessen vinden wij belangrijk. Theorie afwisselen met praktijk en lessen geven die aansluiten bij de interesses van de leerlingen. Een voorbeeld van lessen die voorbij zijn gekomen, zijn onder andere muziekles, streetfit, desserts maken, handvaardigheid, techniek en programmeren.

Lees meer
Stage

Informatieboekje

Naast de schoolgids, waar alle algemene zaken van de Sonnewijser in beschreven staan, heeft iedere locatie een eigen informatieboekje. Dit is een belangrijk document vol met praktische zaken zoals het vakantierooster, telefoonnummers, lestijden etc. Klik voor het informatieboekje hieronder.

Lees meer
Stage

Certificaten

Zestien leerlingen zijn geslaagd voor hun heftruckcertificaat. De meesten hebben ook nog reachtruck en een certificaat voor de elektrische pompwagen behaald. Namens het stageteam willen wij Jelle, Arjan, Wouter, Vince, Raul, Jari, Mick, Levi, Mitchell, Kursad, Alex, Soleyman, Wouter, Damian, Bjorn en Levi feliciteren.

Lees meer
Stage

Samenwerking

De Sonnewijser Stage werkt nauw samen met ROC de Leijgraaf en ROC Rivor uit Tiel. Het afgelopen schooljaar hebben wij leerlingen begeleid met hun Entree-opleiding. Bovendien hebben ook Sonnewijser leerlingen hun Entree-diploma behaald. 

Lees meer
Top