Naar het overzicht

Projectweek 2017

De meivakantie ligt alweer ver achter ons, we hebben de IVIO-examens afgerond en we zijn begonnen aan alweer de laatste periode van dit schooljaar!

In april hebben wij een projectweek gehad, in die week hebben wij diverse bedrijven bezocht.

Klik hieronder en lees over een aantal leuke ervaringen, natuurlijk met foto’s!

Scania

“ Het was erg  interessant om bij Scania rond te kijken. We kregen goede uitleg en mochten zelf ook dingen doen. Het leukste vond ik het schroeven van de bouten. Een baantje bij Scania zou leuk zijn!”

Manege

“ We kregen een leuke rondleiding en we mochten kijken naar de springlessen. Dat was gaaf!

Het verzorgen van het paard was ook leuk om te doen!”

Bouwmensen

“ We  mochten echt van alles doen! Timmeren, vloertje leggen, metselen, op de graafmachine beetje graven. Ze zeiden: kom je nog een keer terug? Nou, dat wil ik wel!”

IBN

“Ik mocht soep maken, lunchbroodjes maken, leuk om te doen, afwisselend. Ook aardige mensen die me goed hielpen.”

Kapsalon

“ Ik vond het leuk en het ging goed, het vlechten vond ik het leukste, dat wilde ik ook graag leren!”

Attitude Holland

Mijn dag bij AttitudeHolland!

Hallo ik ben Anastasia, ik zit op de school de Sonnewijser, de stage afdeling. Ik had laatst een dag meegelopen bij het bedrijf Attitude Holland. Waar ze zeg maar heel veel soorten alternatieve kleding verkopen en natuurlijk andere coole dingen!

We moesten die dag vanuit school helemaal naar Edam rijden. Dat was echt een heel end weg maarrrrr… we waren er wel gewoon aangekomen! Toen ik binnenliep was ik al helemaal overdonderd. Alles zag er zo cool uit!

Echt de meest gekke schoenen die je kan verzinnen stonden daar gewoon. De baas van Attitude gaf ons een rondleiding door het gebouw.

Top