Naar het overzicht

Samenwerking

De Sonnewijser Stage werkt nauw samen met ROC de Leijgraaf en ROC Rivor uit Tiel. Het afgelopen schooljaar hebben wij leerlingen begeleid met hun Entree-opleiding. Bovendien hebben ook Sonnewijser leerlingen hun Entree-diploma behaald. 

Daarnaast is er een fijne samenwerking met Het Hooghuis. Kevin gaat komend schooljaar de overstap maken naar Het Hooghuis, met als doel een Leerwerktrajectdiploma te behalen, zodat hij verder kan met zijn droom: naar het ROC om een opleiding te volgen tot automonteur.

 

De Sonnewijser heeft leerlingen begeleid op Het Hooghuis. Hier hebben we veel plezier aan beleefd. Sommigen hebben hun diploma behaald, anderen gaan door naar Entree. Er zijn bbl-plekken gevonden en er is geholpen om een juiste keuze te maken in de studierichting.

Heel blij zijn we als we bezoek, mail of telefoon krijgen van onze oud-leerlingen. Onlangs kregen we mail: Tim is geslaagd voor niveau 2 en werkt nog bij de Praxis en Joycelin is geslaagd voor niveau 2 op het Helicon. Wij wensen jullie veel werkplezier en succes met de toekomst!

Top