Stichting Oosterwijs

Stichting Oosterwijs

Organisatie

De Sonnewijser is een school voor speciaal voortgezet onderwijs. Samen met De Sterrenkijker geven wij onderwijs aan leerlingen die door hun gedrag problemen hebben bij het leren en ontwikkelen. De Sonnewijser en De Sterrenkijker zijn één school, maar werken als twee zelfstandige scholen, ieder met een eigen directie.
 

De Sonnewijser is de afdeling voor leerlingen van 12 tot 20 jaar. De Sterrenkijker geeft gezet speciaal onderwijs aan leerlingen van 6 tot en met 12 jaar. De Sonnewijser heeft drie locaties: twee in Oss en één in Tiel. Alle drie de scholen hebben een eigen (locatie)directeur die belast is met de dagelijkse leiding.
 

Stichting Oosterwijs

Het bestuur

De Sonnewijser is een school voor neutraal bijzonder onderwijs. Neutraal bijzondere scholen vinden dat alle levensbeschouwingen en maatschappelijke stromingen gelijkwaardig zijn. Bijzondere scholen zoals De Sonnewijser worden bestuurd door een vereniging of stichting. Ons bestuur is de Stichting Oosterwijs. Dat is een ‘dochter’ van Stichting Oosterpoort, een instelling voor jeugdhulpverlening.

Hieronder kunt u de jaarverslagen 2016, 2017 en 2018 inzien.

 

 Jaarverslag 2016

Jaarverslag 2017 

Jaarverslag 2018

 

Oosterwijs

Personeel Oosterwijs

Op deze pagina kan het personeel inloggen.

Top